Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit pidetään sunnuntaina 14.4. Ennakkoäänestys kotimaassa on 3.-9.4. ja ulkomailla 3.-6.4. Tarkemmat aikataulut ja lisätietoa vaaleista saat oikeusministeriön vaalisivuilta.

Tukea työn jatkumiselle palkansaajan puolesta

Vasemmistoliiton kansanedustaja Jari Myllykoski on ehdolla jatkokaudelle kevään 2019 eduskuntavaaleissa Satakunnan vaalipiirissä. Päättyneellä vaalikaudella Jari on pitänyt eduskunnassa työllisyyden ja työelämän reilujen pelisääntöjen puolta, ja toivomme tämän työn jatkuvan myös tulevalla vaalikaudella.

Jari on päättyvällä kaudella toiminut eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnassa sekä liikenne- ja viestintävaliokunnassa. Jari toimii perustamansa eduskunnan teollisuusryhmän puheenjohtajana, jonka tavoitteena on lisätä kansanedustajien tietämystä teollisuuteen ja työllisyyteen liittyvistä asioista. Täällä vaalikaudella Jari on toiminut aktiivisesti mm. pikavippien suitsemiseksi ja luottohäiriömerkintöjen poistamiseksi. Viimeinen kirjallinen kysymys koski työntekijöiden ja luottamusmiesten korvauksia laittomassa irtisanomisessa, kysymys liittyy työsopimuslain muutokseen henkilön irtisanomisissa

Tue kampanjaa:

Käännymmekin Teidän puoleenne toivoen, että tuette tämän työn jatkumista eduskuntakaudella 2019-2023. Jarin kampanjaa tehdään koko Satakunnan vaalipiirin alueella. Vaalityö vaatii taloudellisia panostuksia. Kampanjaani voit lahjoittaa tukiryhmätilini kautta:

Tilinumero: FI12 1269 3500 3896 12
Saaja: Arja Niinisalo/Jari Myllykosken tukiryhmä
Viestikenttään viesti: Eduskuntavaalit 2019

Kertyvillä varoilla kustannamme Myllykosken vaalimainontaa, kuten kampanjamateriaaleja ja vaalitilaisuuksien järjestämisen kuluja.

Vaalikoneet:

Yle: https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali2019/5/ehdokkaat/1495

HS: https://www.vaalikone.fi/eduskunta2019/ehdokkaat/3687/