Satakunnan Vaikuttajakoulu nuorille

Kiinnostaako kuka päättää, mistä päättää ja miksi?

Jos kiinnostaa, hae Satakunnan Vaikuttajakouluun!

Satakuntaliiton ja Nuorkauppakamarien järjestämän Satakunnan Vaikuttajakoulun tavoitteena on innostaa satakuntalaisia nuoria mukaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan, lisätä heidän ymmärrystään päätöksentekojärjestelmistä sekä auttaa heitä verkostoitumaan.

Koulutus suunnataan yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille toisen asteen opiskelijoille ja juuri korkeakouluopintonsa aloittaneille nuorille. Koulutuksessa opiskelijat tutustuvat vaikuttajatahoihin ja vaikuttamisen keinoihin. Tietoa jaetaan kuntien päätöksenteosta, aluehallinnosta, eduskunnasta, valtioneuvostosta ja ministeriöistä, EU:sta sekä järjestö-, yritys- ja mediavaikuttamisesta. Kouluttajina toimivat eri alojen ammattilaiset, nuoret vaikuttajat sekä kokeneet valtiovallan päättäjät.

Koulutuksen kesto on yksi lukuvuosi ja se sisältää 8 koulutustilaisuutta. Koulutus alkaa elo-syyskuussa 2018 ja kestää touko-kesäkuulle 2019.

Koulutustilaisuudet järjestetään pääasiassa arki-iltaisin, mutta kokonaisuuteen sisältyy myös yksi koko päivän vierailu Helsinkiin (tarvittaessa kirjoitetaan poissaolotodistus oppilaitokselle).

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutuksen suorittaneet saavat diplomin.

Haku koulutukseen on auki 8.4.2018 saakka.

Lisätietoa koulutuksesta ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.satakuntaliitto.fi/SatakunnanVaikuttajakoulu