Tiedotteet

1 kommentti

Kansanedustaja Jari Myllykosken tiedote 12.6.2017
Julkaistavissa heti

Vasemmistoliiton kansanedustaja Jari Myllykoski pitää oikeana keskustan Juha Sipilän ja kokoomuksen Petteri Orpon päätöstä esittää eduskuntaryhmilleen, että edellytyksiä hallitusyhteistyön jatkumiselle perussuomalaisten kanssa ei ole.

Samalla Myllykoski täsmentää Satakunnan Kansassa 11.6. antamaansa lausuntoa Jussi Halla-ahon valinnasta perussuomalaisten kansanedustajaksi. Myllykosken mielestä viimeinen niitti perussuomalaisten hallituskelpoisuuteen oli Halla-ahon ilmoitus, jonka mukaan hän ei irtisanoudu vanhoista tuomion tuoneista blogiteksteistään. ...lue lisää

Kansanedustaja Jari Myllykosken tiedote 5.5.2017
Julkaistavissa heti

Vasemmistoliiton kansanedustaja, eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnan jäsen Jari Myllykoski esittää hallituksen ryhtyvän toimenpiteisiin, joilla lisättäisiin suomalaisten elintarvikkeiden saamista EU:n nimisuojajärjestelmän piiriin. Näin vauhditettaisiin elintarvikevientiä, mikä lisäisi alan työpaikkoja Suomessa.

Suomalaisille puhtaille elintarvikkeille on maailmalla yhä enemmän kysyntää. Suomalaiselle ruoalle on luotava vahva brändi, joka perustuu puhtauteen ja luonnollisuuteen. Nimisuojan pohjalle on hyvä rakentaa tarina, jolla rakennetaan vahvoja brändejä.

...lue lisää

Kansanedustaja Jari Myllykosken tiedote 30.3.2017
Julkaistavissa heti

Vasemmistoliiton kansanedustaja Jari Myllykoski haluaa parantaa yhteismetsien suosiota. Myllykosken mukaan suomalaisen metsän tilaa heikentää toisaalta pirstoutuminen pieniksi metsätiloiksi ja toisaalta perikuntien etäältä omistamien metsien hoitamattomuus. Tämä heikentää metsänomistajan omaisuutta ja Suomen kansantaloutta. Myllykoski haluaa tehdä perikunnille nykyistä houkuttelevammaksi liittää perityt metsät yhteismetsään.

Sipilän hallitus on muuttanut verotusta, jotta puuta lähtisi liikkeelle. Metsälahjaveron kevennys tai varainsiirtoveron poisto eivät kuitenkaan koske yhteismetsiä. Teen toimenpidealoitteen, jotta yhteismetsien tunnettuus ja suosio kasvaisi. ...lue lisää